mailto: informatie@ice4life.org

Is kwaliteit van leven een vraag waar jij mee speelt, waar voor je een uitdaging ligt? Zou je meer kwaliteit van leven kunnen gebruiken, maar krijg je je zelf niet over die drempel? Of weet jij iemand die dit ECHT nodig heeft?

Binnenkort willen wij weer starten vanuit Ice4Life met het coachen van een kleine groep Pioneers. Pioneers zijn voor Ice4Life mensen die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en vaardigheden om een meer kwaliteit van leven te gaan ervaren. Hierbij staan koude- en ademhalingstraining centraal.

Gecertificeerde instructeurs en enthousiaste Ice4Life leden zorgen voor begeleiding. De gehele vitaliteit komt aan de orde, Body, Mind & Spirit zijn pijlers waarin we willen inspireren.

We organiseren specifieke Pioneersdagen, waar er persoonlijke begeleiding is en bijzondere (ijskoude) ervaringen beleefd gaan worden. Deze Pioneers dagen staan los van de overige workshops, trainingen en evenementen die Ice4Life voor een bredere groep organiseert, waar je uiteraard ook aan kan deelnemen.

Ice4Life vraagt de Pioneers een bijdrage van € 250,-. Hiervoor krijg je vier begeleide Pioneerdagen vol inspiratie en fysieke begeleiding, we gaan samen met je kijken naar jouw lifestyle en je helpen bij het realiseren van meer Kwaliteit van Leven. En je bent tevens ingeschreven als deelnemer voor de Ice4Life Challenge 2025. Hierover vind je meer op onze website.

Kwaliteit van Leven is voor een belangrijk deel gebaseerd op jouw gevoel, maar ‘Meten is weten’. Dus daarom denken wij dat het interessant is om bepaalde waardes bij de start, tijdens en aan het einde van het traject te meten’. Het wordt geen wetenschappelijke studie maar het geeft wellicht meer voor jezelf inzicht in wat er in je lichaam gebeurt. We bieden het aan en je kunt er gebruik van maken.

Wij hebben verbluffende verschillen gezien, bij mensen met reuma, ziekte van crohn, obesitas, algehele malaise, neerslachtigheid, auto-immuun ziektes, waarbij kwaliteit van leven dusdanige impact had dat medicijn gebruik kon worden verminderd of zelfs gestaakt.

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven voor het Pioneer traject? Geef je nu op !

Na de selectie ontvang je persoonlijk bericht van ons,

Heb je nog vragen, mail dan naar informatie@ice4life.org

Onze eerste Pioneers hebben blijvend voordeel gehaald uit hun deelname.