a cool way of living,
a cool way of giving

Meedoen aan Ice4Life is meedoen voor jezelf en ook voor anderen. Door de confrontatie met de kou geef je je immuunsysteem een boost, waardoor je merkt dat je meer invloed hebt op jouw kwaliteit van leven. En door jouw sponsoring en inspiratie help je anderen hetzelfde te ervaren!

de ice4life challenge

Countdown Expired!

Oostenrijk
25-27 Januari 2024

ervaar de kracht van kou

De uitdaging voor iedereen, ziek of gezond, om zelf te beschikken over zijn of haar kwaliteit van leven.

Door je lichaam in contact te brengen met kou verhoog je jouw weerstand en komt je lijf in conditie. De ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid zuurstof kan worden opgenomen in het lichaam en dat fysiologische reacties, waaronder het vrijmaken van extra energie om het lichaam te versterken, worden opgewekt. Geestelijk laat kou je ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je dacht. De ijskoude confrontatie met je lichaam vraagt om een geconcentreerde mindset en een leeggemaakt hoofd.

Begin vandaag nog te ervaren wat kou voor jou kan doen. Dagelijks koud afdouchen? Af en toe met een plonsgroep meedoen? Of keihard voor onze Ice Challenge gaan? Jij bepaalt zelf voor welke uitdaging je wilt gaan. Elke actie gaat effect hebben op jouw mind en body.

Ik wil

meer weten
raak geïnspireerd

Ik wil

meedoen
ga naar events

Ik wil

Sponsoren

de challenge - bad gastein 25-27 Januari 2024

Countdown Expired!

Verhalen van anderen

Samenwerkingen & sponsoren

ice4life in de media

Waarom de koude in? Omdat iedere keer als ik in de kou ben dan voel ik mijn lichaam tintelen. Dan voel ik ieder stukje huid en al mijn ledematen. Toen ik ziek was voelde ik dit niet meer. Door alles weer te voelen weet ik dat ik leef! Ik heb de Lyme overwonnen, en help graag anderen om ook te ontdekken of het iets voor ze kan opleveren.

- Barbara Hiestand -

Inmiddels help ik anderen, vaak nog onbekenden ook mee het koude water in te gaan. Wat je dan beleeft is ook geweldig, uiteindelijk als je iets bereiken wil moet je het toch zelf doen maar het trucje leren kan altijd. Met een grote glimlach en enorme wilskracht zie je mensen weer volop geniet van de dingen om hun heen. Wat de kou met je doet…

- Bram Oudshoorn -

De rode band

De rode band, staat voor verbondenheid en voor zichtbaarheid. Lees meer in de blog hierover.

leden
0