Sponsorbrief Leven met Lyme

Sponsorbrief

Het laatste weekend van januari 2019 ga ik meedoen aan een gezondheidstriathlon voor het goede doel. Wil jij mij helpen om het maximale uit deze uitdaging te halen?

Wat is een gezondheidstriathlon?

Ik ga 10 km hardlopen, 20 kilometer fietsen en dat alles in korte broek en hemdje bij een temperatuur beneden de nul graden. Om de triathlon af te ronden met een dip in het ijswater. Of wel ik ben goed twee uur in de ijs kou.

Waarom doe ik dit?

Ik doe dit in de eerste plaats voor mezelf, omdat ik merk dat dit mij enorm veel energie geeft! Daarnaast wil ik mij inzetten en ijskoud diepgaan voor een ander.

Wie organiseert deze ijskoude triathlon

Ice4Life heeft de ambitie om wereldwijde 1 miljoen mensen door de kou het vitaal vermogen van lichaam en geest te laten ontdekken. Daarom organiseert zij activiteiten en ijskoude evenementen die grensverleggend zijn.

Ice4Life moedigt aan tot deze ‘coole’ lifestyle. Deze ‘way of living’ laat mensen versteld staan van de potentie van lichaam en geest.

Mijn sponsordoel

Ik heb gekozen voor: Leven met Lyme. Stichting Leven met Lyme is opgericht door Jill Frederiks. Zelf sinds 2013 Lyme-patiënte. Door te late diagnose en inadequate behandeling is de Ziekte van Lyme bij Jill chronisch geworden. Als ervaringsdeskundige wil zij haar ervaringen en kennis delen met andere jongeren die de Ziekte van Lyme hebben. Door fondsenwerving maakt zij het mogelijk dat jongeren eerder en beter behandeld kunnen worden.

Mij sponsoren?

Als jij voor de sponsoring zorgt dan ga ik de kou in.

Hierbij de gegevens om mij te sponsoren:

www.bunq.me/ice4life/20/LmLnaamdeelnemer