Wij worden ondersteund door

BrandSense heeft de positionering en de branding voor Ice4Life helpen realiseren. BrandSense onthult de kernwaarden voor Teams, concepten en organisaties om tot een unieke en authentiek positionering te komen.

DNA/LTB uit Laren heeft ons geholpen om de website opnieuw neer te zetten. Zij hebben een totale nieuwe site voor ons opgezet en de content vertaalt naar deze nieuwe site.

iCool sport verzorgt met haar ijskoude baden onze trainingen en evenementen het jaar door. De energie waarmee dit iedere keer weer wordt gedaan werkt aanstekelijk.

Wil je ons ondersteunen!?

Om onze doelstellingen te halen kunnen we je steun heel goed gebruiken. Door het jaar heen organiseren wij regelmatig bijeenkomsten en evenementen. Deze staan nagenoeg altijd in het teken van koude ervaring en het feit dat jij als persoon in staat bent om buiten je grenzen te gaan, om kwaliteit van leven te verbeteren.

Sluit dit aan bij de doelstellingen en/ of kernwaarden van jouw bedrijf/ organisatie en kunnen we elkaar versterken bij het halen van de eigen doelstellingen, dan zou het mooi zijn om te kijken hoe we daar gezamenlijk invulling aan kunnen geven.

Actueel

Op dit moment zijn we druk bezig met het organiseren van onze jaarlijkse uitdaging in Oostenrijk, een ijskoude uitdaging me een sportief karakter. Concreet willen wij de volgende zaken realiseren:

  • maken van een programmaboekje (advertenties om de kosten te dekken)
  • vullen van de ‘goody bag’ met mooie producten
  • producten voor de catering (lunch en diner voor vrijdag en zaterdag)
  • aankleding van de tent waarin we deze alle activiteiten uitvoeren
  • vrijwilligers om het evenement te kunnen begeleiden.

Heb je mogelijkheden om ons financieel of in producten te ondersteunen vanuit een zakelijk perspectief, neem dan contact met ons op. Dan kijken we naar een mogelijkheid die ons beide ondersteund. info@ice4life.nl