Retour Hemel II – Keihard terug op aarde

Op onze Facebookpagina hadden we het al eerder aangekondigd, maar dan nu het officiële bericht: op 28 september 2015 zendt Omroep Max het tweede deel van Mark’s documentaire uit: Retour Hemel II – Keihard terug op aarde. Mark heeft helaas zijn documentaire niet zelf meer af kunnen maken. Hij heeft daarom vlak voor zijn overlijden al zijn videomateriaal overgedragen aan Erica Reijmerink van Sarphati Media. Zij heeft na zijn overlijden hard gewerkt om Retour Hemel II af te maken. Een dankwoord aan Erica voor dit mooie werk!

Wij van Ice4Life kunnen je alvast vertellen dat het een prachtige, maar indringende en confronterende documentaire is geworden. Met Retour Hemel wilde Mark de patiënt een stem geven en de alternatieve en reguliere zorg dichter bij elkaar te brengen. Wij, familie en vrienden van Mark – en met ons nog heel veel anderen die door zijn verhaal geraakt zijn – zetten die missie voort. Zoals Mark dat gewild had.

Het Ice4Life team