De volgende Ice4Life Challenge is bekend

De tweede editie van de Ice4Life Challenge is bekend. In de dagen voorafgaand aan 28 januari 2017 en het weekend willen we met een groep vanuit Nederland weer ijskoud diep gaan voor een ander. Deze editie willen we meer toegankelijk maken voor een bredere groep deelnemers, en daarom gaan we deze editie in Oostenrijk laten plaatsvinden (Uttendorf).

Bij de voorbereiding waren de lokale instanties zo enthousiast over Ice4Life, het evenement en de gedachte, dat zij ook zelf graag willen meedoen. We hebben een mooie locatie, en we hebben een prachtig parcours. Binnenkort gaan we onze website verder aanpassen, zodat het eenvoudig wordt om je in te schrijven en eventuele activiteiten via de website te verspreiden.

Koude Training

In okt/ nov gaan we een koude training geven aan de Oostenrijkse gemeenschap. We zullen dan ook de benodigde afspraken maken om het evenement groter te maken dan de eerste editie. Waarbij het nog steeds het intieme karakter zullen bewaken, die deze ervaring zo bijzonder heeft gemaakt.

Dit najaar zullen we in samenspraak met een aantal koude coaches weer kijken of er trainingen en workshops georganiseerd kunnen worden. Zodat deelnemers die nog niet bekend zijn met de kou, hier ervaring kunnen opdoen. Ook willen we kijken of we de verschillende “plons groepen” in kaart kunnen brengen, zodat je kan zien of je straks kan aansluiten bij een groep en je in het na jaar en de winter toch het buitenwater in kunt gaan. Want ga zeker in de kou altijd samen met anderen het koude water in en wees bewust.

Wil je op de hoogte blijven laat het ons dan zeker even weten.