Een prachtige Kick Off van het Plons seizoen

Zondag 12 november: “Vandaag was een mooie stap om ons doel te halen. Ondanks het erg koude en natte weer waren er veel nieuwe plonzers. Met een kleine 70 deelnemers kunnen we terugkijken op een succesvol evenement. En met een mooi aantal nieuwe inschrijvingen voor Oostenrijk”

Onder het genot van een warme bak koffie en thee hebben we geluisterd naar het inspirerende verhaal van Henk en Hans. Iedereen heeft zijn eigen verhaal om deel te nemen aan Ice4life en om in contact te komen met de koude.

Ondanks de rumoerige locatie hebben we onder leiding van Hans Emmink een mooie ademsessie gedaan. Prachtig om te zien hoe hier de focus al vast werd gehouden.

Daarna door de regen naar het Gooimeer gerend en een heerlijke plons genomen.

HET PLONSSEIZOEN IS GEOPEND!

Zondag 26 november is er een nieuwe training voor de deelnemers om 12.00 uur in Wapserveen. Als je komt, stuur dan even een mailtje naar: Marianne@ice4life.nl