Wie kan en wil er mee helpen?

In onze doelstelling om 1.000.000 mensen met de koude in aanraking te brengen hebben we van onze sponsor iCool Sports, die tijdens onze trainingen de koude of warme baden verzorgt de vraag gekregen of wij kunnen en willen mee helpen om tussen de 1.000 en 2.000 mensen de kou in te begeleiden. Natuurlijk vinden we dit een geweldig initiatief en uitdaging.

Heb jij (veel) ervaring met de kou en ben je zaterdag 20 januari (weekend voor ons event in Uttendorf) in de gelegenheid om mee te helpen, wij zoeken 20 ervaren en/ of professionele plonzers die groepjes het ijswater in willen helpen.

Het is geheel vrijwillig, maar niet vrijblijvend, want we moeten er dan wel echt staan voor deze nieuwelingen. Geef je op bij info@ice4life.nl en stemmen verder met elkaar af hoe en wat. Laat ook even weten waarom je denkt dat je mensen het ijs in kunt begeleiden.

Alvast dank!