De vierde editie van Ice4Life zit erop, met 56 deelnemers hebben we weer een prachtige editie afgesloten. Dit jaar met nieuwe uitdagingen in de organisatie van het evenement, die ook zorgenden voor nieuwe dimensies. We kunnen als organisatie terugblikken op een heerlijk evenement, met enorm veel energie die daarbij is losgekomen.

Voor de deelnemers was dit een van de koudste uitdagingen die we in onze korte geschiedenis hebben gehad, doordat er tijdens het evenement een kleine 10cm extra sneeuw naar beneden is gekomen. Iedereen heeft zijn grenzen weten te vinden, na twee uur in deze kou te hebben doorgebracht.

Samen hebben de deelnemers bijna 25.000 euro bij elkaar weten te krijgen voor de goede doelen die we dit jaar hebben geselecteerd. Jil van de Leven met Lyme was in Oostenrijk aanwezig, waar ze haar verhaal heeft gedeeld. Haar stichting kan terugkijken op een mooie impuls die zij hiermee krijgen, en waardoor kinderen met Lyme, gebruik kunnen gaan maken van ondersteuning om hun kwaliteit van leven te verhogen.

Iedereen die hieraan heeft mee geholpen en heeft gesteund willen we dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage!!

Op naar een volgend jaar voor een lustrum editie! Inschrijven kan al weer.

 

Altijd leuk als je een bericht krijgt van het doel waaraan je hebt mogen bijdragen. Zo kregen wij onderstaande boodschap van de Bas van de Goor Foundation. Dankzij de inspanningen van de deelnemers van de 2018 editie hebben zij o.a. een sportkamp voor kinderen met Diabetisch kunnen organiseren.